Ücretsiz Kargo

Ücretsiz Kargo
Sınırsız limitsiz kargolar ücretsiz. Aynı gün kargo bir günde teslimat. türkiye'nin her yerine alışveriş limiti olmaksızın...

Güvenli Alışveriş

Güvenli Alışveriş
Online alışverişlerinizi sizlere sunduğumuz geniş ödeme şekilleriyle güven içinde yapabilirsiniz.Ücretsiz kargo ve geri iade seçenekleriyle alışverişin keyfini çıkarın.

Üyelik İşlemleri

Üyelik İşlemleri
Üye olun, arkadaşınızı davet edin kazanan siz olun. Ücretsiz üyelik için hemen tıklayın. Modaset dünyasında sizde yer edinin.

Online Moda ve Alışveriş

AVVA GİYİM

|
AVVA GİYİM
Ekek giyim hizmeti veren AVVA yeni tarz ve anlayışı erkek dünyasına soktu. Büyük bir çıkışla iddialı olduğunu gösteren Avva stil ve genç tarzı ile pratik giyinmeyi seven erkekler için moda oluşturdu.
Şık ve rahat haraket etmek isteyen aynı zamanda modanında takipcisi olmayı seven erkekler için ideal koleksiyonlar Avva'da.

Erkek giyimi için gerekli olan ceket,pantolon, gömlek, t-shirt, kaban, triko, ayakkabı, sweatshirt,kemer herseyi bünyasinde barındırmaktadır.

Peki tarzına tarz katan AVVA nerde tabiki modaset.com'da

AVVA GİYİM
www.modaset.com

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright © 2010 Moda, Online Alışveriş, Dünya Markaları, Erkek Giyim, Kadın Giyim, Trend, Çanta, Ayakkabı | Design by Dzignine